Lär känna våra bönor och hur du kan höja nivån på din vegetariska matlagning.
Klicka här!
Olja, vinäger, ättika, vin, alhoholfritt vin och matlagningsvin
Våra grönsaksprodukter är traditionella grönsaksinläggningar, förpackade i en återförslutningsbar PET-burk. Salladen är söt-sur i smaken och passar såväl på salladsbuffén som till kallskuret.
Kronärtskockan är en ätbar tistelliknande växt vars blomknoppar skördas strax innan den blommar. Om man kokar kronärtskockorna och plockar bort bladen får man små, mycket mjälla kronärtskockshjärtan. Dessa passar mycket bra som plockmat, i marinad eller på pizza.
Vår majs kommer från Europa. Det finns tusentals olika sorters majs, crispy majs är en naturligt söt majsvariant av extra fin kvalité. Majs innehåller inte gluten.
Tomater är rika på både antioxidanter och vitaminer, som C- och E-vitamin. Vi på Tage Lindblom strävar efter att ha ett brett sortiment av tomatprodukter, helst i smarta förpackningar. Vi vill kunna erbjuda varje produkt i ett ekologiskt och ett konventionellt alternativ.
All vår pasta är producerad i Italien. Fusilli, spaghetti och penne är glutenfri och finns som ekologiska alternativ. Pastan är enbart producerad av majsmjöl och ris. Inga onödiga tillsatser.
Våra antipastiprodukter kommer från den Italienska tillverkaren alfichef och är förpackade i en smart påse som underlättar hanteringen i köket.
Pumpakärnor, solroskärnor, chiafrö, russin och massor av andra frön finns i vårt sortiment. Produkterna passar utmärkt till bakning, salladen eller till frukosten.
Torkad frukt har många användningsområden, både till matlagning och bakning. Perfekt att göra sin egen blandning till granolan eller till egna bars.
Linser, ris och gryn. Utforska gärna vårt ekologiska sortiment av ris och gryn.
Klassiker som apelsin-, persiko- och grapefruktklyftor i lätt sockerlag. Samt vegofavoriten jackfruit, som du använder i matlagning.
Kokosgrädde eller kokosmjölk används typiskt i asiatisk matlagning, men passar också utmärkt till bakning och desserter. Använd med fördel kokosgrädde eller kokosmjölk för att göra chiapudding.
Oliver har en lång historia, man anser att vi har ätit oliver sedan mer än 5000 år och då ursprungligen i området runt Medelhavet.