Om oss

Experten på storhushåll med livsmedel och lösningar som förenklar tillvaron i det professionella köket

 

Vad gör vi

Idag förser vi svensk storköksmarknad och livsmedelsindustrin med ett brett sortiment av bra och funktionella livsmedel. Vi är mycket stolta över att våra produkter serveras på skolor, sjukhus, äldreboenden, lunchrestauranger, pizzerior, hotell, caféer och restauranger runt om i hela Sverige varje dag.

 

Vi importerar våra produkter främst från Europa, men även från andra delar av världen.Vårt sortiment utgörs i första hand av kolonialvaror, ost och mejeriprodukter.

Våra produkter hittar du hos de flesta av landets restaurang- & storhushållsgrossister.

 

Vi är experter på storhushåll med livsmedel och lösningar som förenklar tillvaron i det professionella köket.

 

Ekologiskt i smarta förpackningar

I snart 100 år har vi på Tage Lindblom jobbat med att öka tillgängligheten av eftertraktade produkter från hela världen på den svenska marknaden. Under de senaste åren har vi arbetat mycket med att utöka vårt ekologiska sortiment för att möta den ökade efterfrågan av ekologiska produkter.

Allt fler väljer vegetarisk kost eller låter de vegetariska komponenterna få en allt större del av tallriken. 

Vi tycker det är viktigt att försöka använda olika typer av smarta förpackningslösningar där det är möjligt.
Förpackningarna skall helst vara smarta både för dig som arbetar i köket, men även smarta för sophanteringen och miljön. Vi använder gärna begreppet mjuka konserver, där Easy-Bag, Ståpåse och Bag In Box har ersatt de mer traditionella konservburkarna.

Vi tar gärna emot tips och idéer från dig som använder produkterna i ditt dagliga arbete. Det kan vara tips och tankar om nya produkter, andra typer förpackningar eller annat som kan vara till nytta för dig som jobbar i köket.

 

Förpackningarna skall helst vara smarta både för dig som arbetar i köket, men även smarta för sophanteringen och miljön.

 

 

Mer om oss:

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer