………………………………………………
KOSTDAGARNA 2020
När:
26-27 mars 2019
Var:
Digitalt (Clarion Hotel Malmö Live)

Läs mer:
Kostdagarna
 ………………………………………………

Tage Lindblom har försett svensk storköksmarknad och livsmedelsindustri med ett brett sortiment av bra och funktionella livsmedel i snart 100 år. Det gör vi med stort engagemang och passion. Vi är mycket stolta över att våra produkter serveras på skolor, förskolor, äldreboenden, lunchrestauranger, pizzerior, hotell, caféer och restauranger runt om i hela Sverige varje dag. En stor del av våra produkter är ekologiska, och vårt fokus är att tänka på dig som arbetar inom Foodservice. Det ska vara lätt och enkelt för dig som arbetar i köket att använda och återvinna våra produkter.

 

Träffa oss (inte) på Kostdagarna
Den 26-27 mars skulle vi ha ställt ut under Kostdagarna på Clarion Hotel Malmö Live. Vi hade bjudit på goda smakprover med jackfruit i bröd, dessert med våra svinnsmarta äpplen och pratat om vårt breda och smarta sortiment anpassat speciellt för dig som arbetar professionellt med mat. Vad som hände vet vi alla. Nu finns vi istället med på den digitala utställningen. Våra kontakter hittar du längre ner på vår "utställningssida" - ställ gärna frågor om våra spännande nyheter eller vårt breda sortiment till oss via telefon eller mail. Din säljkontakt hittar du naturligtvis även på denna webbplats- under fliken kontakta oss.

Här hittar du vår sida på Kostdagarnas webbplats

 

Vad är Kostdagarna?

Kostdagarna vänder sig till kost- och måltidschefer, kostekonomer, livsmedelsupphandlare och andra ledare och medarbetare med anknytning till de offentligt finansierade måltiderna inom skola och förskola, vård och äldreomsorg.
Temat 2020 är "På goda(re) grunder" och under dagarna förenas vetenskap, inspiration och aktuell forskning med ingångar på ledarskapets utmaningar.
  
På goda(re) grunder
Landets offentliga måltidsverksamheter har stora möjligheter att påverka breda gruppers hälsa och mående. Måltider är makt, och med makt följer ansvaret att också handla rätt.
Årets tema är ”På godare grunder” och under de två dagarna kommer bland annat allt från struktur, framtidsspaning, ursprung och den offentliga maten, hur hållbarhet kan mätas till nationella rekommendationer att diskuteras.
Bland de spännande frågorna som kommer lyftas under kostdagarna hittar vi ”Är klimatsmarta val gott nog när det kommer till hållbarhetsarbete?" Och "Apropå normer och identitet, var det egentligen bättre förr – eller bara enklare?"
Vi ses!

Har du en idé? Dela gärna med dig!

Vi arbetar mycket med förpackningar och försöker hela tiden förbättra vårt sortiment så att det ska passa dig som arbetar inom restaurang och storhushåll på bästa sätt.  Det kan vara att lösa ett problem eller tillgodose ett behov genom produktutveckling. Att snabba upp tråkiga eller bökiga arbetsmoment i köket, förbättra ergonomi, minska svinn eller att underlätta återvinning av material.

 

Vi försöker hela tiden hitta bättre förpackningslösningar. Har du en idé du vill dela med dig av? Hör då gärna av dig till oss på info@tagelindblom.se 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer