………………………………………………

Vi kanske redan har livsmedlet du letar efter? Här hittar du Våra produkter.
 
Vi hjälper dig gärna! Kontakta vår KAM på Industri, Ayhan Izgi 
e-post: ayhan.izgi@tagelindblom.se
 ………………………………………………

Tage Lindblom har försett svensk storköksmarknad och livsmedelsindustri med ett brett sortiment av bra och funktionella livsmedel i snart 100 år. Det gör vi med stort engagemang och passion. Vi är mycket stolta över att våra produkter serveras på skolor, förskolor, äldreboenden, lunchrestauranger, pizzerior, hotell, caféer och restauranger runt om i hela Sverige varje dag. En stor del av våra produkter är ekologiska, och vårt fokus är att tänka på dig som arbetar inom Foodservice. Det ska vara lätt och enkelt för dig som arbetar i köket att använda och återvinna våra produkter.

 

Letar du efter livsmedel till din produktion?

Då är du i trygga händer. Vi på Tage Lindblom har ett brett kontaktnät och expertis kring import av produkter sedan nästan 100 år tillbaka.

I dagsläget importerar vi livsmedel från alla världsdelar. Som kokosprodukter från Asien, bland annat Sri Lanka, som är världskänt inte bara för te och kryddor utan också för sin kokosexport.

 

Tomaterna tar vi istället från Italien och Grekland där förhållandena är idealiska för att odla just den typen av produkter. Vi vet var vi hittar den bästa vitlöken, de godaste russinen och anpassar gärna produkterna till storlekar som passar i just din produktion.

 

En annan del vi arbetar intensivt med är produktutveckling, vilket vår hackade beredda lök och lökpuré är bra exempel på. Har du en idé eller fråga, prata med oss så hittar vi den bästa lösningen tillsammans.

 

 Från förskolan till finkrogen

Tage Lindblom har ett mycket brett sortiment av produkter som du kan läsa mer om du klickar dig runt på vår webbplats. Du hittar allt ifrån torkad frukt, gryn och bönor till färska oliver, glutenfri pasta och ost av hög kvalitet. Allt anpassat speciellt till Foodservice. Vi är mycket stolta över att våra produkter används i alla typer av professionella kök - från förskolan till finkrogen.

 

Kvalitetssäkrat sortiment

Har du behov av en annan typ av förpackning eller mängd? Låt oss undersöka om vi kan hjälpa dig tillsammans med vårt breda kontaktnät! Våra produkter kommer från GFSI-certifierade producenter, för att säkerställa kvalitet och livsmedelssäkerhet.

 

Leverantörer av Tage Lindbloms industriartiklar ska vara tredjepartscertifierade enligt en produktsäkerhetsstandard godkänd av Global Food Safety Initiative (GFSI). Dessa standarder omfattar bland annat ledningssystem för livsmedelssäkerhet, riskanalys och kritiska styrpunkter (HACCP) samt god tillverkningssed. Har du en frågor om certifikat och standarder, kontakta oss så hjälper vi dig.

  

Vi kanske redan har det du letar efter?

Vårt sortiment på industrisidan utvecklas hela tiden. Här är ett urval av de artiklar vi för närvarande hanterar:

Böner och linser: torkade kikärtshalvor 1000 kg, Kikärtor eko säck 1000 kg, Torra röda linser 1100 kg, Torra svarta linser 25kg säck

Ris och gryn: Vit resp. röd quinoa säck 20 kg, ekologiskt och kravmärkt Grötris bulk säck 1000 kg.

Kokosprodukter: Kokosgrädde 24% BIB UHT i 20l resp 5l

Mejeri: Turkisk yoghurt hink 5l

Tomater: Tomatpuré Brix 28-30 fat på 240kg, krossade tomater 20 kg.

Grönsaksprodukter: Hackad beredd lök 6x6mm BIB 20 kg, pressad vitlök i hink, paprikasallad i burk 4,2kg

Honung: Flytande honung i hink om 15kg

Ost i block och filé: Goudablock och Mozzarellafiléer från 2.5kg till 15kg.

Kärnor och frön: Pumpakärnor och Solroskärnor i förpackningar om 25kg.

 

 

Har du en idé? Dela gärna med dig!

Vi arbetar mycket med förpackningar och försöker hela tiden förbättra vårt sortiment så att det ska passa dig som arbetar inom restaurang och storhushåll på bästa sätt.  Det kan vara att lösa ett problem eller tillgodose ett behov genom produktutveckling. Att snabba upp tråkiga eller bökiga arbetsmoment i köket, förbättra ergonomi, minska svinn eller att underlätta återvinning av material.

 

Vi försöker hela tiden hitta bättre förpackningslösningar. Har du en idé du vill dela med dig av? Hör då gärna av dig till oss på info@tagelindblom.se 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer