Här hittar du aktuella sortimentslistor i digitalt format. Läs mer om Tage Lindblom, vår snart 100-åriga historia och varför vi kallar oss nyskapare. Vad vi är bra på och vad vi tycker är viktigt när det kommer till begrepp som svinnsmart och hållbarhet. 

Vårt breda sortiment!

Vad vi gör med vårt matsvinn är något vi är engagerade i och vår ståndpunkt är att det är ett stort slöseri med resurser att tillverka maten, transportera den, hantera den och till sist kassera den. Vi tipsar också om svinnsmarta tips som är enkla att utföra men lika enkla att glömma. Har du några bra exempel på hur ni minskar matsvinnet hos er? Hör gärna av dig till oss så att fler få ta del av dem!

 

I katalogen hittar du hela vårt produktsortiment, från smaksättare till tomater, bönor, sylt och en hel del smarta och roliga nyheter! Som vanligt är allt framtaget för och anpassat specifikt till dig som arbetar inom Foodservice. I detta nummer kikar vi lite närmre på ett produktsortiment som ligger oss varmt om hjärtat, tomater. Lär dig mer om vad du ska tänka på när det kommer till tomater och kvalitet.

 

Självfallet har vi också lagt till härliga inspirerande recept.
Vill du hellre ha katalogen i tryckt format? Hör av dig till marknad@tagelindblom.se så skickar vi ett exemplar på posten.

Trevlig läsning!

 

Sortimentlista

 

Ladda ner aktuell sortimentlista (öppnas i nytt fönster,pdf)

 

Länk till bläddringsbar katalog (öppnas i ett nytt fönster)

  

…………………………………

 

Sommarfolder

Ladda ner vår sommarfolder (öppnas i nytt fönster, pdf)
(Ett utdrag med alla spännande nyheter och ett urval av våra perfekta sommarprodukter).

 

Länk till bläddringsbar folder (öppnas i ett nytt fönster)

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer