Smartare ståpåse till våra tomatprodukter

Tage Lindblom var tidigt ute med att ta fram påsar för tomatprodukter istället för konserver, och nu är det dags att ta nästa steg för en mer hållbar produkt.
Vi har vidareutvecklat vår populära ståpåse och förbättrat den på ett flertal punkter med fokus på hållbarhet, kvalitet och ergonomi. De första påsarna kommer ut på marknaden under december och sedan konverteras alla våra ståpåsar till den nya påsen vartefter de tar slut.
 

Minskad miljöpåverkan och bättre kvalitet

Den nya påsen möjliggör en bättre produktionsprocess i fabriken. Detta innebär att vi sparar energi och vatten vilket i slutändan ger en minskad miljöpåverkan. Med den nya påsen går det snabbare att kyla ner produkten vilket också ger en bättre kvalitet på
våra tomatprodukter.
  

Mindre plast - bättre för miljön

Den nya påsen använder mindre material utan att göra avkall på kvalitet eller matsäkerhet.
Mindre plast – bättre för miljön.
  

Starkare påse

Vår gamla ståpåse bestod av tre delar som svetsades ihop. Svetsarna är den känsligaste delen av själva påsen. Då den nya påsen består av två delar istället för tre, får vi färre svetsar och därmed en bättre konstruktion. 

 

Enklare att stapla, färre transporter

Påsen är mer formbar och tar mindre plats vilket gör att den är enklare att transportera än vår tidigare ståpåse. Detta gör att vi kan packa och därmed transportera produkten mer effektivt, och minska andelen transporter. En annan fördel är att den enkelt kan staplas. Bra för både miljön och utrymmet i skafferiet.

  

Ergonomi

Vi har också vidareutvecklat vår nya påse ergonomiskt. Vi har gett den ett extra grepp som gör den enklare att hantera när du lagar mat.

  

 

Vi arbetar för bättre och smartare förpackningar!

Vi på Tage Lindblom arbetar mycket med förpackningar och försöker hela tiden förbättra vårt sortiment så att det ska passa dig som arbetar inom restaurang och storhushåll på bästa sätt. Det kan vara att lösa ett problem eller tillgodose ett behov genom produktutveckling. Att snabba upp tråkiga eller bökiga arbetsmoment i köket, förbättra ergonomi, minska svinn eller att underlätta återvinning av material.

  

Vi försöker hela tiden hitta bättre förpackningslösningar. Har du en idé du vill dela med dig av?
Hör då gärna av dig till oss på info@tagelindblom.se 

 

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer