Nothing fishy here

Nästa generations växtbaserade produkter

 

 

 

 

 

 

 

Upptäck nästa generations växtbaserade produkter!

 

Det handlar inte om ännu en vegetarisk färs, det är mer innovativt än så. Glöm färser och bökiga tillvägagångssätt. De veganska snackisprodukterna från kanadensiska gardein "fishless filet" och "seven grain crispy tenders" lanseras nu på Foodservice. Och det fiffiga är att alla kan njuta av dem, till och med inbitna fisk- och kycklingätare.
Med gardeins växtbaserade produkter är det enkelt att avstå kött för en måltid eller en månad, utan att skippa din favoritmat.

 

Under maj lanserar Tage Lindblom två unika växtbaserade produkter på Foodservice. Produkterna används som veganskt eller köttfritt alternativ i rätter där du annars skulle använt fisk eller kyckling. Gemensamt för produkterna är att de är 100 % vegetariska/veganska, proteinrika och med perfekt konsistens, tack vare den unika produktionstekniken. Det är naturligtvis lättlagat (produkterna värms i ugn eller friteras), koshermärkt och innehåller självfallet icke genmodifierad soja.

 

Tage Lindblom har tillsammans med kunder och ett flertal restaurangkedjor provat sig igenom sortimentet med mycket positiv respons som resultat.

 


Golden Fishless Filets
Möra krispiga fishless filéer i en ljus gyllene tempurasmet. Den unika produktionstekniken ger produkten en fiskliknande textur och en fantastisk smak.
Dessa veganfiléer av sojaprotein innehåller Omega 3, är kolesterolfria och proteinrika. Använd som veganskt alternativ till rätter där du annars skulle använt fisk.
Garanterat benfri, the best catch ever! Produkten är även kosher-märkt.
Artnr. Tage Lindblom: 11700
Förpackningsstorlek: 8 x 288 g

Läs mer

 

Seven Grain Crispy Tenders
Saftig Chick’n panerad med hälsosamma spannmål som havre, quinoa och hirs.
Den unika produktionstekniken ger produkten en kycklingliknande textur och en fantastisk smak.
Dessa små veganfiléer med soja- och veteprotein är kolesterolfria och proteinrika.
Använd som veganskt alternativ till rätter där annars skulle använt kyckling. Produkten är även kosher-märkt.
Artnr. Tage Lindblom 11701
Förpackningsstorlek 8 x 255 g

Läs mer

 

Om gardein
Företaget grundades för 25 år sedan av en kanadensisk kock och kulinarisk expert. Hans vision var att använda den kraft som finns i grönsaker för att skapa hälsosam fast food. Ur denna dröm utvecklade han gardein.gardein är för dig som söker en hälsosammare livsstil med läckra enkla måltidslösningar. Produkter från gardein låter dig njuta av all din favoritmat, på ett sätt som är snällt både för dig och miljön. Varje gardeinrecept är framtaget av en kock och är personligt skapad för att ge den bästa smaken kvaliteten och en textur som liknar kött, kyckling och fisk.
Företagsnamnet är en kombination av orden garden och protein.

 

  

 

Vi finns nära dig!

Våra produkter hittar du hos de flesta av landets restaurang- och storköksgrossister. Vi har en rikstäckande säljkår så vi finns alltid nära dig. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!

 

Tage Lindblom har försett svensk storköksmarknad och livsmedelsindustri med ett brett sortiment av bra och funktionella livsmedel i snart 100 år. Vi är mycket stolta över att våra produkter serveras på skolor, förskolor, äldreboenden, lunchrestaurager, pizzerior, hotell, caféer och restauranger runt om i hela Sverige varje dag.

Vi försöker hela tiden hitta bättre förpackningslösningar. Har du en idé du vill dela med dig av? Hör då gärna av dig till oss på info@tagelindblom.se 

 

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer