Ekologiska pizzabottnar

Bakad av en mästare - gräddad av ett proffs.

 

 

 

 

Tony's Pizza

Tony's Pizza startades av Tony Gerasovski, vinnare av pizza-SM 2011. Pizzabottnarna är:

• Bakade på svenskt ekologiskt vetemjöl
• Lokalt producerade (Nyköping)
• Möjliggör en färdig pizza på bara ett par minuter
• Hög kvalitet - god smak

 

Hemligheten bakom en riktigt bra pizzabotten är degen. Därför låter man degen till pizzabottnarna jäsa i minst 12 timmar. 

 

Vill du prova att göra en egen pizzadeg? Se Tony Gerasovskis recept på en pizzadeg som du enkelt kan skala upp till det antal du behöver. Kom ihåg att låta degen vila ordentligt!

 

Pizzan har sedan länge en säker plats på topplistan, när svenska folket tillfrågas om sin favoritmat. Så har det inte alltid varit. Pizzan anses ha funnits i Sverige i ca 70 år, men det dröjde tills 70-talet då den fick ett bredare genomslag.

Den stora pizzadagen i Sverige är nyårsdagen, då det säljs ungefär tre gånger så mycket pizza som andra dagar. I USA är istället Halloween numera ”biggest pizza day of the year”, en roll som tidigare innehafts av Super Bowl Sunday, när finalen i den amerikanska fotbollsligan spelas.

 

Bakad av en mästare - gräddad av ett proffs.

Hemligheten bakom en riktigt bra pizza är degen. Och för att skapa en bra deg krävs kunskap och tålamod. Med pizzabotten eller färdig pizza från Tony’s kan du utan lång förberedelse skapa din egen kvalitetspizza. Pizzorna bakas med ekologiskt svenskt mjöl i en liten fabrik i Nyköping, där degen får ordentligt med tid att jäsa, för att sedan bakas ut för hand och till sist förgräddas i ugn och frysas in före transport.

- Ska man göra en riktigt bra pizza ska man ha tålamod och kunskap, därför låter man dessa degar jäsa i minst 12 timmar.

 Erbjud dina gäster ett självklart menyalternativ- en rykande färsk pizza! 

 

Tony's pizza

Bakom Tony's pizza står Tony Gerasovski, vinnare av pizza-SM 2011. Vinnarpizzan bestod av en botten på sex sorters mjöl, en tomatsås som var ett långkok på Pelatitomater och den toppades med härliga svenska smaker som hängmörad kronhjort, blancherad palsternacka i vit balsamico, skogssvamp, lingon och tranbär. Själva hantverket lärde sig Tony redan som barn, på familjeföretaget Restaurang och Pizzeria Fazana i Nyköping. Med Tony's Pizzabotten kan du snabbt och enkelt erbjuda en kvalitetspizza på menyn.

 

Hemligheten bakom en riktigt bra pizza är degen.

Pizzabottnarna fungerar att gräddas i både varmluftsugn, vedugn och elektrisk pizzaugn och finns i storlekarna 32 cm respektive 22 cm (perfekt som barnpizza eller halv portion). 
Välj mellan tre artiklar:
 
 

Din egen signaturpizza?

Det är enklare än du tror. Låt dig inspireras med vår pizzabroschyr! Tage Lindblom kan erbjuda allt du behöver för att skapa din kvalitetspizza. Med vårt breda produktutbud och din kreativitet är det busenkelt att komma igång. Pizzabroschyr (pdf, öppnas i nytt fönster).

 

 

Vi finns i alla kök!

Vi är stolta över att våra produkter finns i alla typer av kök, från förskolor till restauranger och hotell. Även om vi funnits i snart 100 år är vi snabba med att förse den svenska Foodservicemarknaden med lösningar och kvalitetsprodukter. Vårt fokus är att tänka på dig som arbetar professionellt med mat! Som att lansera efterfrågade råvaror men det kan likaväl vara att lösa ett problem eller tillgodose ett behov genom produktutveckling.

Förutom vårt eget varumärke Tage Lindblom representerar vi flera varumärken på den svenska Foodservicemarknaden.

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer