Tage Lindblom har levererat livsmedel till svenska kök i snart 100 år. Vi säljer och marknadsför ett brett sortiment, främst på den svenska restaurangmarknaden samt livsmedelsindustrin. Vår portfölj består av produkter med flera välkända varumärken. Vårt sortiment består främst av kolonialvaror samt ost & mejeriprodukter. En stor andel av produkterna är ekologiska och man hittar dem hos de flesta av landets restaurang- och storhushållsgrossister. Våra produkter serveras bl.a. på skolor, restauranger, hotell och caféer runt om i hela Sverige varje dag. Vi omsätter ca 540 mkr och är 24 medarbetare som verkar i en familjär anda. Företaget har haft en mycket fin utveckling sedan flera år och sitter i nyrenoverade lokaler med närhet till pendeltågsstationen i Jakobsberg. När vi vidareutvecklar vårt företag och vårt sortiment förvaltar vi också ett arv och en historia – där alla medarbetare jobbar tillsammans för att leverera så mycket nytta som möjligt till våra kunder. Företaget arbetar i affärssystemet Digrad Business

 

Vi söker en Kvalitetssäkringsansvarig

AB Tage Lindblom växer och framför allt genom vårt växtbaserade sortiment. Vi förstärker vårt inköp, produktutveckling och kvalitetsteam och letar nu efter dig som vill jobba som kvalitetssäkringsansvarig och som drivs av kvalitet, ordning och reda samt att du tycker om att arbeta med mat och dryck. Vi är en liten organisation och vi förutsätter att du liksom vi trivs med att jobba i en mindre organisation.

 

Dina främsta arbetsuppgifter: 

Hantera frågor gällande kvalitet och innehåll både från kunder och leverantörer.

Fylla i leverantörsbedömningar från våra kunder.

Kvalitets kontrollera alla våra etiketter och godkänna korrektur från våra leverantörer.

Hålla sig a jour med förändrade lagstiftningar och regelverk tex märkningsregler.

Arbeta i projekt med hållbarhet, CSR och miljöarbete. Assistera i vårt projekt att bli BRC certifierade. Kvalitetsgranska specifikationer från våra leverantörer.

Granska certifikat. Reklamationer mot kund och leverantörer samt delaktig i eventuella återkallelse. Vidare har du tydliga kontaktytor med inköp och försäljning samt att du agerar kontaktperson gentemot externa parter likt myndigheter och kunders kvalitetsavdelningar.

  

Övriga krav och önskemål:

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom livsmedel eller liknande. Du har arbetat med kvalité i någon form i minimum 3 år. Meriterande om du har erfarenhet av restaurangbranschen eller dagligvarubranschen samt HACCP eller likande. Du har en hög drivkraft, initiativförmåga och är självgående. Du är noggrann, ordningsam och strukturerad.  Erfarenhet att arbeta i ett team. Du har stort tålamod, positiv och glad. Du är ansvarstagande. Du känner ett ägarskap och stolthet över dina arbetsuppgifter och du tar dig an dessa med nyfikenhet och engagemang. Tycker om att jobba med olika kulturer och personligheter. Goda kunskaper i Excel. Goda kunskaper i svenska och i engelska.

 

Om du tycker att du skulle passa in som kvalitetssäkringsansvarig hos oss på Tage Lindblom så ser fram emot din ansökan.

Sista ansökningsdagen är: 2019-12-15, urval sker löpande.

Tillträde snarast, tjänsten är nyinrättad.

 

Har du frågor som rör tjänsten är ni välkomna att kontakta Annika Svärd, ekonomiansvarig på telefon 070-769 72 43 eller Stefan Boström, VD på tel. 0709774520.

 

Ansökan mailas till rekrytering@tagelindblom.se

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer