Tage Lindblom har levererat livsmedel till svenska kök i snart 100 år. Vi säljer och marknadsför ett brett sortiment, främst på den svenska restaurangmarknaden samt livsmedelsindustrin. Vår portfölj består av produkter med flera välkända varumärken. Vårt sortiment består främst av kolonialvaror samt ost & mejeriprodukter. En stor andel av produkterna är ekologiska och man hittar dem hos de flesta av landets restaurang- och storhushållsgrossister. Våra produkter serveras bl.a. på skolor, restauranger, hotell och caféer runt om i hela Sverige varje dag. Vi omsätter ca 540 mkr och är 24 medarbetare som verkar i en familjär anda. Företaget har haft en mycket fin utveckling sedan flera år och sitter i nyrenoverade lokaler med närhet till pendeltågsstationen i Jakobsberg. När vi vidareutvecklar vårt företag och vårt sortiment förvaltar vi också ett arv och en historia – där alla medarbetare jobbar tillsammans för att leverera så mycket nytta som möjligt till våra kunder. Företaget arbetar i affärssystemet Digrad Business

 

Key Account Manager mot Kedjekunder- Restaurang

AB Tage Lindblom är i en stark tillväxtfas, framför allt genom vårt växtbaserade sortiment. Vi förstärker vårt säljteam och söker nu en Key Account Manager.

Brinner du för att göra affärer, är driven, initiativskapande samt både uppskattar att bryta ny mark och utveckla långsiktiga affärsrelationer?

 
Som KAM för privata restaurangkedjor har du kund- och försäljningsansvaret gentemot ett flertal av de större restaurangkedjor vi idag har samarbeten med, bl.a. inom snabbmat, hotell & café samt andra restaurangkedjor på svenska marknaden. Du har också ansvaret för ett flertal större fristående kunder. Vi är måna om att knyta en bra och långsiktig relation med kunderna så det är av stor betydelse att du tycker om att jobba på ett sätt som stödjer den filosofin.
Du jobbar i nära samarbete med kollegorna på sälj & marknad och rapporterar till Försäljningschef.
 
Vi är ett företag där allt kretsar kring mat och vi förutsätter att du, liksom vi, har ett genuint matintresse och trivs med att jobba i en mindre men professionell organisation.
 
För att passa bra i rollen tror vi även att du är kreativ, relationsskapande och prestigelös.
 
Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av det dagliga försäljningsarbetet gentemot ett flertal av våra nyckelkunder, att utveckla nuvarande och nya kundrelationer samt vara involverad i kundprojekt utifrån kundernas behov, krav och önskemål.
Tjänsten innebär också en del resor framförallt inom Sverige, övrig tid så har man placering på vårt kontor i Jakobsberg.
 
Vi erbjuder:
Ett flexibelt jobb i en spännande bransch, på ett tryggt, stabilt och växande bolag. Fördelaktigt förmånspaket med bl.a. pensionsavtal, friskvårdsbidrag och bilförmån. Du blir en viktig del i ett positivt, kunnigt och drivet team som sporrar och hjälper varandra till framgång. Tjänsten är på heltid.
 
Övriga krav och önskemål:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i motsvarande position inom sälj och marknad. Erfarenhet från livsmedel/matbranschen, gärna inom restaurang/HORECA är meriterande. Du skall behärska svenska obehindrat och engelska väl i tal och skrift samt ha B-körkort.
 
Om du tycker att du skulle passa in som KAM för Restaurangkedjor hos oss på Tage Lindblom så ser fram emot din ansökan. Sista ansökningsdagen är: 2020-04-03, urval sker löpande.
 
Har du frågor som rör tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef, Jacob Cronehag tel. 070-799 52 90 mail jacob.cronehag@tagelindblom.se
Ansökan mailas till rekrytering@tagelindblom.se

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer