Tage Lindblom har försett svenska storkök och livsmedelsindustri med ett brett sortiment av bra och funktionella livsmedel i snart 100 år. Vi är stolta över att våra produkter serveras i alla typer av kök, från förskolor till skolor och restauranger. En stor del av våra produkter är ekologiska och merparten växtbaserade.

 

Fastfood & Café 11-12 september 2019

Den 11–12 september är det äntligen dags för Fastfood & Café på nyöppnade Åbymässan i Göteborg.

Vi har laddat med massor av inspiration för dig inom Foodservice, framför allt om du gillar växtbaserat och kvalitetspizza. Vad sägs om härliga grillade grönsaker med fantastisk grillsmak, krispiga grönsaker i tunn tempura eller nuggets av blomkål eller broccoli? Du kan också provsmaka en rykande färsk kvalitetspizza med närproducerad, ekologisk botten som toppats med fina tillbehör ur vårt breda sortiment. Missa heller inte nyheterna Golden Fishless Filets och Seven Grain Crispy Tenders från gardein. Nästa generations plantbaserade produkter! 

 

Varmt välkommen till monter L:01/M:01 för att provsmaka våra härliga nyheter från Bonduelle, Tony’s Pizza och gardein.  Du är naturligtvis även välkommen förbi om du vill prata om vårt övriga breda sortiment, våra spännande nya samarbeten eller hämta en inspirerande receptbroschyr.

 

Bakad av en mästare, gräddad av ett proffs!

Smaka en riktigt god pizza med ekologisk och närproducerad pizzabotten från Tony´s pizza och se hur enkelt det är att skapa en egen kvalitetspizza med hjälp av pizzabotten från Tony´s och bas och topping ur Tage Lindbloms breda sortiment.

Tony Gerasovski är vinnare av pizza SM 2011, och grundare av Tony’s pizza. Det Tony inte vet om pizzadeg, det är inte värt att veta – så passa på att ställa dina frågor till en av Sveriges i särklass mest kunniga på området.

 

Godaste, krispigaste tempuran?

Från kvalitetsvarumärket och en av Europas ledande grönsaksleverantörer, Bonduelle, kommer nu en helt ny serie med goda produkter som både är nyskapande och svinnsmarta. Välj mellan grillade grönsaker, krispiga grönsaker i tunn tempura eller nuggets med blomkål och broccoli. De passar både mitt på tallriken som huvudrätt eller som sidorätt. Perfekt för veganer och vegetarianer! Fin ersättare även i snackskorgar, som tapas eller alternativ till chili cheese tops, chicken nuggets eller pommes frites.

 

Bonduelle står för grönsaker av hög kvalitet, hälsa samt omtanke och respekt för jorden och den miljö som ger oss dessa grönsaker, vilket de också värnar om genom sitt omfattande och uppmärksammade CSR-arbete.

Kom förbi, smaka och njut av Bonduelles nya produktserie som lagom till hösten utökats med Grillad Zucchini och Grillad Aubergine!

  

Växtbaserat 2.0 - Made meatless

 Från varumärket gardein kommer Golden Fishless Filets och Seven Grain Crispy Tenders. Produkter som du använder som köttfritt alternativ istället för fisk och kyckling i din matlagning. Gemensamt för produkterna är att de är 100% vegetariska/veganska, proteinrika och med perfekt konsistens, tack vare den unika produktionstekniken. Med gardeins växtbaserade produkter är det enkelt att avstå kött för en måltid eller en månad, utan att skippa din favoritmat.

 

  

Hur anmäler du dig?

Mässan är gratis och öppen för fackfolk. Den kräver dock att du registrerar dig först. Antingen gör du det i förhand digitalt, eller så kan du göra det när du kommer till registreringen i Göteborg. Registrera dig här!

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer